Колишній футболіст Динамо, Дніпра та Шахтаря Володимир Єзерський увійшов до тренерського штабу львівських Карпат.

Першу частину сезону Єзерський відпрацював в Олександрії в статусі асистента Руслана Ротаня. Тепер, як повідомляє пресслужба Карпат, 47-річний фахівець має допомогти львів’янам налагодити гру в обороні.

«Я дуже щасливий, адже повертаюся до рідного Львова. Це мій дім, це місто, з яким у мене пов’язано багато спогадів. У «Карпати» мене запросив Мирон Маркевич. Багато років тому саме цей тренер дав мені дорогу у великий футбол. Тепер ми знову працюватимемо разом», — розповів Володимир Єзерський.

Володимир Єзерський

За свою професійну кар’єру Володимир Єзерський виступав у львівських Карпатах, київському Динамо, дніпропетровському Дніпрі, донецькому Шахтарі, луганській Зорі та сімферопольській Таврії. У складі національної збірної України грав на чемпіонаті світу-2006 у Німеччині. Єзерський чотири рази вигравав чемпіонат України (1999, 2000, 2008, 2010) та двічі — Кубок України (1999; 2008). Володар Кубку УЄФА (2009).

В якості тренера Володимир Єзерський почав працювати у 2017 році, очоливши збірну України U-19. Згодом працював із юнацькими командами U-16, U-17 та U-18, а з 2021 по 2023 знову очолював збірну U-19.

Після шести років роботи зі збірними Володимир Єзерський увійшов до тренерського штабу свого партнера по Дніпру та збірній України Руслана Ротаня в Олександрії.