Єдиний американський тренер в українському футболі Денніс Люкенс висловив упевненість у тому, що зрадник нашої країни Анатолій Тимощук залишив росію. Колишній наставник херсонського «Кристала» якийсь час тому спілкувався з екскапітаном «синьо-жовтих», який нібито просив допомогти йому виїхати з рф.

Тимощук поїхав із Росії та живе в іншій країні, – американський тренер

Про це Люксенс розповів в інтерв’ю «Українському футболу». За словами фахівця зі США, Тимощук не висловлюється про військову агресію росії щодо нашої країни та повномасштабне вторгнення через страх за свою свободу та життя своїх близьких.

«Тимощук і до війни був у росії, грав за Зеніт. У нього російська дружина і російські діти. Відносини між росією та Україною були хорошими до війни. Війна застала його там. Що він мав робити? Вийти на вулицю і протестувати проти путіна? Його б одразу заарештували і посадили до в’язниці. Наскільки я розумію, Тимощук вже виїхав з Росії і живе в іншій країні. Ми з ним товаришуємо, але не близько. Я спілкувався з ним кілька днів тому. Він опинився в дуже складній ситуації. Я бажаю йому тільки добра. Він втратив все в Україні, репутацію та свої регалії, і, як я розумію, залишив все в росії», – сказав Люксенс.

Тимощук поїхав із Росії та живе в іншій країні, – американський тренер

На сайті «Зеніту» нічого не йдеться про звільнення українця з клубу. Він значиться у тренерському штабі команди.