Лондонський «Челсі», в якому виступає футболіст збірної України Михайло Мудрик, знайшов собі нового спонсора. Клуб підписав угоду із криптобіржею BingX, яка має зв’язки з росією.

Про це йдеться на офіційному акаунті «Челсі» у соціальній мережі X (колишній Twitter). Там написали, що «раді оголосити про нове партнерство з однією з найбільш зростаючих криптовалютних бірж у світі».

Очікується, що логотип криптобіржі буде розміщено на рукавах футболок. З наступного сезону його також нанесуть на тренувальну форму. Про терміни угоди та її фінансову складову не повідомляється.

Водночас раніше видання The Telegraph писало про те, що BingX пов’язана з росією. Її представники називали себе прихильниками російської криптоспільноти і навіть проводили заходи у Москві після початку повномасштабної війни.

Заснували BingX у 2018 році і зараз нею користується понад 10 мільйонів клієнтів у всьому світі.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни в Україні багато великих компаній залишили російський ринок. Також український народ підтримав і сам клуб «Челсі», який провів збір коштів для Михайло-Коцюбинської школи у Чернігівській області. Водночас Прем’єр-ліга та Англійська футбольна ліга призупинили контракти на телетрансляції з росією.