Бенфіка впевнено обіграла Ароку в чемпіонаті Португалії. Вболівальники лісабонців оцінили виступ Анатолія Трубіна, який вийшов в старті та зробив неймовірний сейв.

Український голкіпер вийшов у стартовому складі та провів на полі увесь поєдинок, зберігши свої ворота «сухими».

На 41-й хвилині гри воротар збірної України здійснив неймовірний сейв, відбивши удар впритул.

Відео спасіння Трубіна:

Вболівальники Бенфіки відреагували на таку гру Анатолія, зробивши йому чимало компліментів.

«У Трубіна все одно будуть помилки, адже він молодий, але цей хлопець не обманює: він буде монстром у воротах! Разом з Облаком і Едерсоном він найкраще, що я бачив за останні роки у воротах Бенфіки», – @paulogarciaSLB.

«Це сейв, який дарує очки. Рахунок був 1:0, і гол завдав би емоційного удару такій команді, як наша, яка все ще прагне досягти рівня минулого року. Трубін – найкраще підписання Бенфіки цього року», – @CarlosMVP88.

«Говорити про Трубіна зараз – це все одно, що їсти бісквітний торт: ти вже знаєш, що він хороший, але кожного разу, коли їси, дивуєшся», – @pipobakayarou.

«Я відчув, що команда стала вільнішою, свіжішою та злагодженішою. Трубіна буде важко довго втримати у Бенфіці», – @alexandrecms.

«Не можна порівнювати Діогу Кошту (Порту) і Трубіна. Тут немає дискусії, бо Трубін набагато кращий», – @hugosil03416371.

«Трубін – найкращий воротар у Португалії», – @1BernardoSilva.

«Це наша третя гра на нуль поспіль у чемпіонаті, Трубін дуже в цьому допоміг, але й захист покращився», – @pipobakayarou.

«Трубін це наша стіна», – @ribatejano1904.