Нападник катарського клубу Умм-Салал Енді Делор забив гол у ворота Аль-Арабі в рамках фінальної гри Кубка зірок Катару, а через деякий час зненацька втратив свідомість на футбольному полі.

На шостій хвилині після подачі французький форвард головою направив м`яч у ворота, звідки його вже вибив захисник Аль-Арабі. Арбітр не одразу, але зафіксував взяття воріт.

На 16-й хвилині матчу в автора голу Енді Делора раптово почались конвульсії, як наслідок, він впав на газон і знепритомнів. На відео помітно, що його напарники і команда суперників неабияк налякалась, але також встигли вчасно покликати медиків на допомогу Делору.

Bein Sports з посиланням на місцевих ЗМІ пише, що після надання медичної допомоги, у другому таймі Енді вже був на лаві запасних.

В основний час закінчився для обидвох команд з рахунком — 4:4, а у серії післяматчевих пенальті Умм-Салал здобув перемогу у фіналі Кубка зірок Катару.

Зазначимо, що у цьому сезоні Делорт вже забив п’ять голів і віддав чотири результативні передачі в 12 матчах за Умм-Салал. В Катар Енді Делорт переїхав минулого літа з французького клубу Нант.

Додамо, що саме у Франції нападник провів більшу частину своєї кар’єри. Також виступав за мексиканський Тигрес та англійський Віган Атлетік.