Голкіпер збірної України Андрій Лунін практично виграв конкуренцію в іспанця Кепи у мадридському «Реалі». Тренерський штаб «королівського клубу» не бачить Аррісабалагу в команді наступного сезону.

Луніну запропонують продовжити контракт на покращених умовах, повідомляє Evening Standard.

Мадридський «Реал» відмовився від плану про викуп прав на іспанського воротаря Кепу Аррісабалагу. Попри бажання голкіпера залишитись у столичному клубі, влітку цього року йому доведеться повернутися до лондонського «Челсі».

Новий шанс для Луніна

Карло Анчелотті незадоволений діями Кепи у тих матчах, у яких іспанець виходив на поле в основному складі. У рамках півфіналу Суперкубка Іспанії «Реал» насилу обіграв «Атлетіко» (5:3). Згідно з версією журналістів, після гри тренер висунув претензії голкіперу з приводу пропущених голів.

Наставник «королівського клубу» зробив вибір на користь Андрія Луніна, який і захищатиме кольори команди до одужання Тібо Куртуа. Контракт українця з «Реалом» закінчиться влітку 2024 року, але мадридці запропонують футболістові підписати нову угоду.

Тепер рішення про майбутнє в «Реалі» доведеться прийняти самому Луніну. Останнім часом з’явилися чутки, що в послугах Андрія зацікавлені й інші гранди європейського футболу.