Воротар збірної України Андрій Лунін може продовжити кар’єру в мюнхенській «Баварії», яка шукає заміну легендарному Мануелю Ноєру. Німецькому голкіперу в березні виповниться 38 років, і він близький до завершення кар’єри, тому чемпіони Німеччини перебувають у пошуку спадкоємця своєму багаторічному №1.

За даними видання Okdiario, виступ Луніна цього сезону вразив керівництво мюнхенців. Українець після травми основного голкіпера «Реала» Тібо Куртуа боровся за місце в «рамці» з Кепою Аррісабалагою, конкуренцію з яким успішно виграв.

Саме на Луніна робитиме ставку наставник мадридців Карло Анечелотті в другій половині сезону. Наш співвітчизник після вдалих матчів у чемпіонаті Іспанії відмінно себе виявив у Суперкубку країни, де здійснив кілька сейвів та допоміг команді розгромити каталонську «Барселону» (4:1).

Контракт Луніна з «королівським клубом» розрахований до літа 2025 року. «Баварія» має намір провести переговори з іспанськими колегами щодо трансферу українця вже в найближче літнє трансферне вікно, що дозволить «Реалу» заробити на футболісті кілька мільйонів євро.