Колишній англійський форвард Макс Норман у свої 25 років уже вп’яте відбуватиме покарання за ґратами.

За даними The Sun, цього тижня суд Ліверпуля відправив колишнього футболіста на чотири з половиною роки до в’язниці після того, як він раніше визнав, що зберігав наркотики.

Річ у тім, що під час обшуку квартири Нормана, поліція знайшла в кріслі героїн, кокаїн та інші заборонені речовини вартістю понад 50 000 фунтів стерлінгів.

Відомо, що спортсмен загалом уже має п’ять судимостей за дев’ять злочинів. Одного разу він намагався приховати наркотичні речовини від поліції у своїй спідній білизні.

Адвокат футболіста Стюарт Макнелл пояснив, що його клієнт був дуже талановитим футболістом, який грав на високому рівні як у Великій Британії, так і в Європі, а його незаконні дії пов’язані з наслідками черепно-мозкової травми, яку Макс отримав під час автокатастрофи.

«Він дуже інтелектуальна молода людина, здатна на досягнення. Він розуміє, що це серйозні злочини. Підсудний знає наслідки. Його підтримує сім’я. У нього є робота. Коли він виходить на свободу, відчуває певну стабільність. Досвід у в’язниці для нього був важким», — цитує слова адвоката Макнеллі The Sun.

На сторінці Макса Нормана в LinkedIn зазначається, що останні шість років, він є вільним агентом. Норман написав, що в юності грав за молодіжний склад команди Манчестер Сіті. І також вказав такі свої колишні клуби, як Віган Атлетик, Транмер Роверз, Моркам і турецький Аланьяспор.