Новачок харківського «Металіста 1925» Владлен Юрченко назвав причину повернення в українську Прем’єр-лігу. Досвідчений футболіст мріє дебютувати у національній команді.

Юрченко розповів, як його прийняли в «Металісті 1925», в інтерв’ю офіційному сайту клубу.

Досвідчений український півзахисник Владлен Юрченко провів минулий сезон у латвійському клубі «Рига», але потім повернувся до України. Першу половину цього сезону футболіст провів у «Ворсклі», після чого підписав контракт із «Металістом 1925». Юрченко заявив, що його трансфер став ініціативою нового головного тренера команди Віктора Скрипника.

Юрченко гратиме у Харкові з футболістами, які чудово йому знайомі з академії донецького «Шахтаря». 29-річний хавбек має мрію, яку він сподівається виконати з «Металістом 1925».

Повернення до збірної України

Владлен Юрченко виступав за юнацькі та молодіжні збірні України, проте так і не зіграв за основну команду країни. Він зізнався у тому, що мріє одягнути синьо-жовту футболку та вийти на поле в офіційному матчі.

Юрченко заявив, що ця мрія може здійснитися. Сергій Ребров слідкує за українськими гравцями усіх команд УПЛ. Футболіст «Металіста 1925» вірить у те, що його харківська команда продемонструє футбол високого рівня, то виклик до збірної України стане питанням часу.