Під час одного з поєдинків третього туру Кубка Англії стався унікальний інцидент. Один з уболівальників узяв на себе функції арбітра матчу.

Це сталося на повторній грі «Вулвергемптона» з «Брентфордом», повідомляє ESPN.

«Брентфорд» та «Вулвергемптон» знову протистояли один одному в Кубку Англії. За регламентом турніру зустрічі суперників складаються з одного матчу, але у разі нічиєї команди знову зустрічаються один з одним.

Інцидент під час матчу

«Вовки» виграли у «бджіл» з рахунком 3:2 завдяки голу Матеуса Куньї з пенальті у компенсований до поєдинку час. Проте протистояння запам’яталося не лише атаками та голами.

Четвертий арбітр матчу відчув слабкість наприкінці матчу. Йому так і не знайшлося заміни, але один з уболівальників на стадіоні, який сидів неподалік групи суддів і бачив, що відбувається, висловив бажання допомогти рефері.

Уболівальника звали Росс Беннетт, він працює суддею на матчах молодіжних команд. Бригада арбітрів швидко проінструктувала його, і чоловік провів пів години в ролі четвертого рефері на грі двох команд Прем’єр-ліги.

Пізніше Беннетт зізнався, що йому було дуже складно стримати емоції та поводитися професійно після голу Матеуса Куньї, оскільки Росс з дитинства вболіває за «Вулвергемптон».