Організатор вечорів боксу в Ер-Ріяді Турки Алалших висловив упевненість у тому, що британець Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) поб’ється з переможцем двох поєдинків між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та українським чемпіоном Олександром Усиком (21-0 , 14 КО).

При цьому представник Саудівської Аравії назвав своєю головною метою проведення бою саме двох британських супертяжів. Про це Алалших заявив в інтерв’ю стрімінговій платформі DAZN, інформує портал Boxing Scene.

Також, за його словами, уболівальники хотіли б побачити реванш Ф’юрі з Френсісом Нганну (0-1, 1 КО), який 8 травня проведе другий бій на професійному рингу, зустрівшись із Ентоні Джошуа.

«Ми хочемо побачити бій Ф’юрі та Усика, і, як результат, їхній реванш. Після цього ми хочемо побачити Тайсона Ф’юрі проти Нганну, люди хочуть цього. І ми хочемо побачити, чи переможе Ф’юрі, ми хочемо побачити його проти Джошуа. Якщо Усик переможе Ф’юрі, можливо, ми матимемо шанс провести третій бій українця з Джошуа», — зазначив він.

При цьому, за словами організатора, навіть якщо Усик переможе, люди все одно захочуть побачити бій Ф’юрі проти Джошуа.

«Це те, що ми хочемо запропонувати ринку. Ф’юрі близько 35 років. Джошуа близько 33. Усику — 37, Деонтею Вайлдеру — 38. Чому ми втрачаємо час?» — сказав Алалших.