Під час поєдинку регулярного чемпіонату Національної футбольної ліги між клубами «Цинциннаті Бенгалс» та «Баффало Біллс» на футбольному полі трапився жахливий випадок. У гравця захисту команди гостей Дамара Хемліна стався серцевий напад, який, на щастя, вдалося усунути, повідомляє PrSport.

Це сталося в першій чверті матчу, коли Хемлін жорстко зіштовхнувся зі своїм опонентом Ті Хіггінсом, внаслідок серйозного удару шолома в груди Дамар опинився на газоні, знепритомнівши.

Медичний штаб одразу ж підбіг до потерпілого та надав першу медичну допомогу. Через хвилин 30 лікарі змогли привести до тями Хемліна за допомогою проведеної серцево-легеневої реанімації. Коли постраждалий футболіст прийшов до тями його відправили до клініки, де він на даний момент продовжує перебувати. Його нинішній стан оцінюється як критичний, лікарі призначили йому прийом седативних засобів.

Те, що сталося на полі, шокувало всіх, тому суддівський штаб вирішив матч поставити «на паузу». Футболісти обох команд не змогли продовжити гру, тому пішли з поля та вирушили у роздягальні. Зустріч залишилася недограною. Коли її зможуть дограти невідомо, дату буде повідомлено трохи пізніше.