Півзахисник збірної України та «Жирони» Віктор Циганков розпочне наступний сезон у новій команді. Керівництво каталонського клубу не перешкоджатиме відходу гравця з команди.

У послугах Циганкова зацікавлено одразу кілька клубів, повідомляє Marca.

Контракт Віктора Циганкова з каталонською командою чинний до літа 2027 року. Проте українець може змінити клуб набагато швидше. «Жирона» вирішила втримати гравця у складі цієї зими, попри те, що отримала кілька пропозицій щодо його продажу. Проте влітку півзахисник зможе втекти.

Трансфер Циганкова з «Жирони»

Каталонці беруть участь у боротьбі за чемпіонський титул іспанської Ла-Ліги. Саме тому «Жирона» не стала нікого продавати під час зимового трансферного вікна. У клубі вважають, що у квітні стане відомо, на що насправді зможе претендувати команда за підсумками сезону. Приблизно водночас стартують переговори щодо трансферів на наступний сезон.

У послугах гравця збірної України, як і раніше, зацікавлена мюнхенська «Баварія», яка готова запропонувати за 26-річного гравця близько 27 млн євро. Також Циганковим цікавиться «Барселона», проте «Жирона» не хотіла продавати хавбека в іншу команду Ла-Ліги.

У сезоні 2023/2024 Віктор Циганков зіграв за «Жирону» 17 матчів, забив 4 голи та зробив 3 результативні передачі.