Центральний півзахисник однієї з юнацьких команд «Манчестер Юнайтед» Закері Бауманн може стати футболістом збірної України. Він зацікавлений у тому, щоб одягнути синьо-жовту футболку.

Бауманн може отримати виклик в юнацьку збірну України, повідомив журналіст Володимир Звєров.

Закері Бауманн народився і виріс у Великій Британії. Він має український та англійський паспорти, оскільки батьки гравця родом з Коломиї. Юний півзахисник є футболістом «Манчестер Юнайтед» та займається в академії клубу.

Перспективи англійця у збірній України

Не виключено, що в найближчому майбутньому Закері Бауманн отримає виклик до національної команди. Йдеться про збірну України U-17. Головний тренер «синьо-жовтих» Володимир Єзерський заявив, що сам юнак та його родина підтримують історичну батьківщину, а футболіст хоче виступати саме за українську збірну.

Згідно з оцінкою експертів, Закері Бауманн має розвинений футбольний інтелект, хорошу техніку і відмінно працює з м’ячем. Нещодавно він уже забив дебютний м’яч за «Манчестер Юнайтед» U-18. З огляду на бажання 17-річного півзахисника виступати за Україну він зможе посилити склад цієї команди.