Іспанський голкіпер Кепа Аррісабалага після закінчення поточного сезону залишить «Реал».

Як повідомляє Relevo, мадридці вирішили не залишати голкіпера у команді на постійній основі. Лише якась екстраординарна подія може змінити рішення керівництва королівського клубу.

«Реал» дуже задоволений українцем Андрієм Луніним і довіряє йому більше, ніж Кепі. Саме футболіст збірної України разом із Тібо Куртуа складуть пару воротарів наступного року. Бельгійський голкіпер відновлюється після розриву хрестоподібної зв’язки перед початком сезону.

Проблеми у Аррісабалаги почалися після травми призведеного м’язу. Він був безперечним гравцем стартового складу, але випав з обойми. Це дало можливість Луніну, який заміняв Кепу, здобути впевненість у собі.

Ключовий момент стався під час Суперкубка Іспанії. Анчелотті та його штаб домовилися, що Кепа проведе матч проти «Атлетіко». У цій грі Кепа пропустив ганебний гол, після чого тренерський штаб ухвалив рішення припинити ротацію, віддавши перевагу українцеві.

«У воротах Кепа виглядає невпевнено, погано діє у верхових дуелях та позбавлений необхідної енергії», — пише видання Relevo.

У 2018 році Аррісабалага перейшов до «Челсі» з «Атлетіка» за 80 мільйонів євро. Це зробило на той час 23-річного баска найдорожчим воротарем історії футболу.