Останніми днями знову почалися спекуляції з приводу звільнення Маурісіо Почеттіно. Однак журналіст Метт Лоу повідомив, що розставання не відбудеться в поточному сезоні.

Минулої неділі Челсі знову програв в англійській Прем’єр-лізі. Цього разу синім довелося визнати перевагу Вулверхемптона. У підсумку «вовки» перемогли з рахунком 4:2, хоча саме господарі відкрили рахунок.

Ця невдача означає, що команда Маурісіо Почеттіно не змогла поліпшити своє становище в таблиці, яке і так дуже погане. Досить сказати, що лондонці посідають лише 11-те місце, а їхнє відставання від Тоттенхема, що посідає п’яте місце, становить 13 очок.

У зв’язку з такою плачевною формою знову почалися розмови про швидку відставку аргентинця. З’явився навіть список кандидатів на його заміну. У списку найімовірніших варіантів фігурували імена Роберто Де Дзербі та Жозе Моурінью.

Однак, схоже, змін на «Стемфорд Брідж» доведеться чекати щонайменше до літа 2024 року. Журналіст Метт Лоу повідомив, що власники Челсі не планують жодних різких рухів протягом сезону. Час оцінити роботу аргентинця настане після закінчення поточної боротьби.

Світло на це питання пролило і видання Daily Mail. Так, стало відомо, що звільнення 51-річного фахівця обійдеться в 10 мільйонів фунтів стерлінгів. Це пов’язано з чинним контрактом тренера, який розрахований до 30 червня 2025 року.

На даний момент Почеттіно провів під керівництвом синіх 31 матч і виграв 15 з них.

За Челсі виступає український вінгер Михайло Мудрик.