Американський футбольний клуб «Інтер Маямі» продовжує передсезонне турне Азією. Команда Херардо Мартіно зіткнулася з сильною критикою вболівальників через Ліонеля Мессі.

Аргентинська зірка «Інтера» майже не грає у товариських матчах, повідомляє CNN.

Передсезонне турне «Інтер Маямі» виходить невдалим. Спочатку команда програла «Аль-Насру», у складі якого не було травмованого Кріштіану Роналду, з рахунком 0:6. Потім американці обіграли у Гонконгу місцеву збірну з рахунком 4:1. А напередодні підопічні «Тата» Мартіно поступилися пенальті японському «Віссел Кобе» (3:4).

Вболівальники заповнили стадіони під час цих матчів. Вони хотіли побачити на полі Ліонеля Мессі, але аргентинець практично не грав через травму стегна. Китайські та японські шанувальники футболу розкритикували «Інтер» і самого Мессі у соціальних мережах. Частина вболівальників вимагає повернути гроші за квитки.

«Будь-який, хто мене знає, підтвердить, що я завжди хочу грати в кожному матчі й намагаюся щосили в будь-якій грі. І особливо в цих поєдинках, адже ми приїхали здалеку і хочемо порадувати вболівальників», — написав Мессі.

Завершення кар’єри Мессі

Також аргентинець обережно підтвердив, що справді замислюється про звільнення з футболу. Угода аргентинця з «Інтером» діє до грудня 2025 року. Не виключено, що цей контракт стане останнім у кар’єрі 36-річного Лео Мессі.

Влітку 2024 року пройде Кубок Америки, після завершення якого аргентинець піде з національної збірної. Через півтора року після цього він може повісити бутси на цвях.