У поєдинку чемпіонату Польщі спалахнув гучний скандал. Ганебним вчинком відзначилися фанати футбольного клубу «Відзев». Вони вивісили прапор російського ЦСКА (Центрального спортивного клубу армії).

Ідеться про дербі у Лодзі між клубами ЛСК і «Відзевом». Фото зі стадіону опублікував у своєму Twitter коментатор Мацей Щесневський.

Видання LodzkiSport у своєму матеріалі із заголовком «Ми не хочемо бачити таке на польських стадіонах. Особливо, в Лодзі» нищівно розкритикувало уболівальників.

«Під час матчу люди на трибуні, призначеній для вболівальників «Відзева», підняли прапор ЦСКА. Це військовий клуб зі столиці країни, яка вчинила агресію проти України. У складі керівництва ЦСКА є генерали, відповідальні за підготовку нападу на наших сусідів. Особливо це пригнічує у зв’язку з тим, що 2022 року українські вболівальники сиділи на тих самих місцях цього стадіону, щоб підтримати свою збірну в матчах Ліги націй. Крім того, тут благодійні матчі проводило і київське «Динамо». А коли почалося вторгнення, фанати «Відзева» організували збори для українців. І ми переконані, що більшість із них не сприймає нездорових домовленостей із російськими громадянами. Цікаво, чи будуть готові люди, які підняли прапор ЦСКА, знову підтримати клуб з авторитарної держави, коли її президент вирішить, що після України він хоче напасти на Польщу?».