За даними The Sun, злочинна група захопила будинок, який належить одному з гравців Прем’єр-ліги, і перетворила його на фабрику з вирощування конопель. За словами джерела, футболіст здавав свою власність в оренду жінці, яку наркоторговці змусили дозволити їм встановити сотні рослин конопель.

Поліція зробила облаву на будинок і допитала футболіста та орендарку. Виявилося, що футболіст не мав ніякого стосунку до наркобізнесу, а жінка була обдурена злочинцями. Обох відпустили без звинувачень.

Згідно з законом, виробництво і володіння коноплями з наміром постачання може призвести до ув’язнення на строк до 14 років Також, якщо власники будинків не повідомляють про будь-які підозри на незаконну діяльність, вони також можуть нести відповідальність і отримати схоже покарання. А також втратити дохід від оренди за Законом про доходи від злочинності.

Ферми з конопель є зростаючою проблемою в Великобританії, де було здійснено понад 1000 облав минулого літа. За даними джерела, було конфісковано рослин на суму 130 мільйонів фунтів — з однієї рослини приписували вартість 840 фунтів — а також було затримано 1000 підозрюваних.