Біатлоністка зібрної Франції Жулья Сімон прокоментувала свій виступ у гонці переслідування на четвертому етапі Кубка Світу у Поклюці, де вона зайняла третє місце.

«Гонка була цікавою. Я двічі помилилася на вогневих — цього було забагато для боротьби з Ельвірою, але достатньо для боротьби за подіум. Я дуже задоволена своїм виступом, бо на трасі сьогодні було дуже важко.

Я просто намагалася вижити. Я відчувала шалений біль в ногах від самого старту, а після фінальної стрільби у мене з“явився шанс на потрапляння на подіум — варто було скористатися ним. Я боролася з втомою та з усіх сил змушувала себе відштовхуватися палицями ще й ще, і так по колу. Це було дуже важко.

Не думаю, що стрільбище в Поклюці — найскладніше в сезоні. Я просто працювала «на автоматі» та намагалася не думати про зайві речі.

Головним було правильне дихання та ритм. На першому вогневому я стріляла надто швидко та була на межі промахів, тому потім трохи сповільнилася. На останній стрільбі я була дуже уважною, і це допомогло мені фінішувати сьогодні на подіумі», — розповіла Сімон.