Колишній хавбек «Динамо» Віталій Самойлов поділився своєю думкою про росіян, які підтримують енергетичний терор України.

Відповідне інтерв’ю ексгравця опубліковало видання «Трибуна». Самойлов зазначив, що росіяни бояться критикувати президента рф володимира путіна. Крім того, колишній футболіст розповів, що громадяни росії настільки ліниві, що читають інформацію тільки з російських джерел, через що легко піддаються «зомбуванню».

«Вони бояться щось сказати вголос. Наприклад, про невдоволення путіним. Це навіть не зараз почалося, а коли я там грав. Вони напівпошепки говорили, якщо комусь не подобалося. Так побудована вертикаль, що або так, або сидітимеш. Цього вони всі бояться.

Мені здається, вони ще й лінива нація. Не хочуть трохи поритися в інтернеті та пошукати додаткову інформацію – не лише російську чи українську. Можна зайти на європейські чи азійські сайти – на будь-який. Можна витратити дві години, але мати різну інформацію. Але вони ліниві, просто амеби. Царьок сказав, і вони слухатимуть його. Вони вважають, що він не може їх дурити», — сказав Самойлов.