У березні авторитетний портал Transfermarkt оновив вартості футболістів, зокрема й представників УПЛ. Серед них найдорожчим виявився Георгій Судаков із «Шахтаря» — його оцінюють у 25 мільйонів євро.

На даний момент найдорожчим футболістом УПЛ є півзахисник донецького «Шахтаря» Георгій Судаков. За версією порталу Transfermarkt він коштує 25 мільйонів євро — цінник на футболіста зріс на цілих 7 мільйонів. Інтерес до цього українського футболіста особливо посилився минулої зими — його навіть намагалися підписати «Ювентус» і «Наполі».

Що цікаво, до топ-3 найдорожчих футболістів УПЛ увійшли тільки гравці «Шахтаря». Другим став Микола Матвієнко, якого оцінили у 20 мільйонів євро, а 3 місце між собою ділять гравці «гірників» Кевін і Марлон Гомес, оцінені в 10 мільйонів євро. Вартість Кевіна збільшилася на 6 мільйонів євро, а Гомеса — на 4 мільйони євро.

5 місце в рейтингу теж посідає гравець «Шахтаря» — Артем Бондаренко, оцінений у 9 мільйонів євро. Він втратив у вартості — футболіст знизився в ціні на 1 мільйон євро. Також увійшов до топу найдорожчих гравців УПЛ Лассіна Траоре з «Шахтаря», якого оцінили в 6 мільйон євро — на 1 мільйон менше, ніж до цього.

До цього рейтингу увійшло лише чотири футболісти київського «Динамо» — це Владислав Ванат і Георгій Бущан (їхня вартість дорівнює 7 мільйонам євро), а також Віталій Буяльський і Микола Шапаренко з вартістю в 6 мільйонів євро.