Біатлоністка збірної України Анна Кривонос поділилася враженнями від свого виступу в індивідуальній гонці на п’ятому етапі Кубка світу сезону-2022/23 у німецькому Рупольдингу.

— Ви в одному з коментарів говорили про те, що ніяк не можете розрахувати сили, щоб залишилися і на останнє коло. Чи вдалося це сьогодні?

— Так, дійсно, зазвичай у мене йде занепадання швидкості на останньому колі, а от сьогодні мені здається, що всі кола я пройшла майже однаково. Ще не бачила аналіз, та дуже старалася. Працювала з усіх сил на останньому колі, дуже вже хотілося заїхати в особисті очки.

— Як оцінюєте цей старт?

— Гонка була непогана, та все одно я не дуже задоволена. В Поклюці я стартувала, коли трохи нездужала, в мене була невелика температура. І там я бігла вже через силу. Здається, що мало часу пройшло для відновлення. Може й не треба було тоді бігти… Тож і сьогодні не дуже добре себе почувала, щось з горлом було.

— Що до промаху, що там сталося, адже здавалося, що стрільба йшла впевнено?

— До речі, сама так і не зрозуміла. Якщо стійку я побоююсь стріляти, підхожу до рубежу і вже думки крутяться: хоч би не промазати, то на стрільбі лежачи завжди впевнена у собі. Я навіть не відзначила той промах для себе, бо була впевнена, що закрию всі мішені. Думаю, це був звичайний робочий промах, коли трішки втрачаєш концентрацію.

— Щодо траси…

— Для мене вона була нормальною, звісно, що в кінці гонки вона була місцями трохи розбита, особливо десь на спусках. Але вважаю, що організатори добре її підготували, – сказала Анна Кривонос.

Повний розклад етапу Кубка світу з біатлону у Рупольдингу дивіться за цим посиланням.