З’явилися нові подробиці гучного інциденту, що стався після матчу юнацьких команд донецького «Шахтаря» та київського «Динамо». Про це пише SportNews.

По завершенні матчу команд U-19 «Шахтаря» та «Динамо» (1:2) між представниками команд виникла перепалка. За чутками, старший тренер «Шахтаря» U-19 Олексій Бєлік вдарив 70-річного керівника академії «Динамо» Олександра Іщенка.

Згодом ведучий YouTube-каналу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський навів бачення ситуації учасниками конфлікту.

«Я запитав у арбітрів, як можна було вилучати Захарченка, якщо фолив Кремчанін. Раптом з’явився Бєлік: він спілкувався по-хамськи, поводився агресивно і штовхнув мене двома руками в груди. Це робочий момент, але я звик, що в таких ситуаціях нормальні люди приймають поразку і тиснуть руки. Тобто, поводяться як мужики», — заявив Іщенко.

«Після матчу я потиснув руку динамівській лавці й арбітрам. Почув мат-перемат щодо суддівства від Іщенка. Нагадав йому матч першого кола, коли нам не поставили чистий пенальті. Іщенко раптово пішов на мене, і мені довелося його відштовхнути. Ми покричали один на одного, а потім я почув слова Сергія Мохника: «Льоха, заспокойся, не реагуй на…», — сказав Бєлік.