Жирона готова продати Артема Довбика. Незважаючи на те, що український нападник є ключовою фігурою, іспанський клуб вважає, що може не тільки виручити гроші за зіркового гравця, а й успішно замінити його.

У цьому сезоні Довбик зарекомендував себе як один із найкращих форвардів Ла Ліги. Представник України зіграв у 34 матчах, забив 20 м’ячів і віддав сім результативних передач. Його гра стала справжньою сенсацією.

Попереднього літа нападник перейшов у Жирону. Дніпро-1 продав його трохи менше ніж за вісім мільйонів євро. Тепер ринкова вартість футболіста різко зросла.

За інформацією Relevo, Довбик оцінюється Жироною в 40 мільйонів євро. Його нинішній роботодавець не виключає можливість великого трансферу під час майбутнього вікна. Така сума дозволила б комплексно посилити склад напередодні Ліги чемпіонів.

Згідно з останніми новинами, на 26-річного футболіста претендують кілька команд англійської Прем’єр-ліги. Однак команди Серії А більш конкретні. Ювентус, Інтер і Наполі подумують про придбання українця. Усі ці команди потребують нової «дев’ятки».

Голи Довбика справили гігантський вплив на кінцевий успіх Жирони. Як уже було сказано, клуб із Барселони вже завоював путівку в наступний розіграш Ліги чемпіонів. На даний момент вони посідають третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії.