Форвард іспанської «Жирони» та збірної України Артем Довбик забив один із голів своєї команди у ворота «Валенсії». Однак футболіст каталонської команди втратив лідерство у списку найкращих бомбардирів Ла-Ліги.

Головний тренер «Жирони» Мічел Санчес розповів про сюрприз, який чекає на вболівальників команди, повідомляє Marca.

Українці Віктор Циганков та Артем Довбик зробили внесок у перемогу «Жирони» над «Валенсією» (3:1) у 37 турі Ла-Ліги. Півзахисник зробив результативну передачу, а форвард забив гол.

У паралельному матчі «Вільярреал» прийняв мадридський «Реал». Команди зіграли внічию з рахунком 4:4. Головний бомбардир «жовтої субмарини» Александер Серлот забив одразу чотири голи й вирвався вперед у гонці найкращих голеадорів чемпіонату Іспанії. На його рахунку 23 голи. У Довбика залишився 21 гол, він посідає друге місце.

«Жирона» допоможе Довбику

Наступного, заключного туру Ла-Ліги «Жирона» прийме «Гранаду». Довбик ще має шанс випередити Серлота і стати найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії. Тренер Мічел Санчес запевнив, що команда допоможе українському форварду.

«Складно щось зробити, коли суперник забив чотири голи. Але «Гранаду» чекає складний матч. У нас є план на гру, щоб допомогти Довбику. Але зрештою все залежатиме від нього», — заявив Мічел.