Головний тренер леверкузенського «Баєра» Хабі Алонсо відреагував на поразку команди у фіналі Ліги Європи. Про це пише SportNews.

В середу «Баєр» зазнав своєї першої поразки в сезоні 2023/24. Щоправда, вона сталася в найбільш непотрібний момент — у фіналі Ліги Європи. Новоспечений чемпіон Бундесліги розгромно поступився «Аталанті» з рахунком 0:3.

Згодом Алонсо поділився думками щодо поразку своїх підопічних.

«Ми не змогли впоратися з багатьма складними ситуаціями, до яких готувалися, тому що «Аталанта» вимагає дуже багато. Ми не отримували м’яч у правильних позиціях, щоб скористатися перевагою. Вони роблять це дуже добре. Ми не змогли повернутися і відігратися. Цього не повинно було статися.

«Аталанта» дуже хоробра. Вони не бояться виходити один на один. Коли у нас з’явився невеликий шанс втекти, вони дуже добре захищалися, тому ми не змогли створити моменти. Це не те, що вони зробили тільки цього року, вони робили це протягом багатьох років. Це особлива команда. Зазвичай ми виходимо на кращі позиції завдяки нашій грі, але сьогодні ми не змогли», — заявив фахівець.