Колишній гравець «Динамо» та збірної України Олександр Алієв поділився думками про свого колишнього товариша Артема Мілевського. Про це пише SportNews.

Кілька місяців тому Мілевський та Алієв посварилися. Причиною тому став той факт, що Алієв розповів про лікування Мілевського в клініці.

Напередодні Алієв розповів про своє ставлення до Мілевського.

«Я ще раз можу сказати, коли я вийшов у сторіс і сказав про Тьому, що я зробив поганого? Всі бачили, в якому він стані. На даний момент я дуже радий, що з ним все добре, він жив-здоров і займається, чим він займається.

Для мене він заблокований у всіх соцмережах. Про що мені говорити? Людина зрозуміє потім. Коли поруч з ним був Панков, він був іншим. А зараз з’явився цей оборванець Серьожа, і він вірить йому. Люди повинні дорослішати.

Я про це навіть не хочу розмовляти. Я йому поганого нічого не бажаю, слава богу він здоровий і хай продовжує, насолоджується життям. Він ще молодий, йому 40 років, йому ще жити мінімум 40-45 років.

Якщо зустрінемось на спільній зустрічі? Привіт-привіт. Все. Подивимося, час пройде. На даний момент у мене поки така позиція», — цитує Алієва «Український футбол» із посиланням на YouTube-канал «BurBuzz».