Колишній півзахисник Динамо та збірної України Олександр Алієв відреагував на слова Ірини Морозюк про те, що нібито вони мають позашлюбну доньку. Олександр заявив, що Морозюк просто піариться.

В цій історії все почалося з того, що підписники Морозюк в соціальних мережах запитали, чи мала Ірина романтичні стосунки з Алієвим чи Мілевським. Вочевидь Морозюк вирішила відповісти із сарказмом та розповіла, що вони мають з Алієвим позашлюбну доньку. Якщо це був жарт, то він вийшов вкрай невдалим, щоб не сказати більше.

«Були зв’язки з Мілевським чи Алієвим? З Алієвим. А як ви мене викрили? Він і став причиною мого розлучення з Миколою. Коля дізнався про мої стосунки з Алієвим і покинув мене. А потім мене й Алієв покинув, бо знайшов молодшу. А і ще у нас позашлюбна дочка є з Алієвим», — сказала Морозюк.

Згодом на таку гучну заяву відреагував і сам Алієв. Олександр дав жорстку відповідь. Ну і звісно, що спростував заяви Морозюк.

«Мені цікаво, що вона курить. От це мені цікаво. Знайшов молодшу? Я люблю постарше, вона помиляється. Та піариться вона, що ж я зроблю. Чесно кажучи, я взагалі вперше чую такі заяви.

Запамʼятайте, я така людина, що я ніколи в житті не подивлюсь на жінку футболіста, на жінку спортсмена. Я вважаю, що якщо нехай навіть вона там колишня дружина, ну все одно це не правильно. Проте видно, що вона хоче просто попіаритись. Зараз же подивись, соціальні мережі — найголовніше, щоб ходили, впізнавали тебе всі», — розповів Алієв в програмі Ігоря Бурбаса.

Хто така Ірина Морозюк?

Ірина Морозюк — колишня дружина ексфутболіста Динамо Київ Миколи Морозюка. Пара лише нещодавно офіційно розлучилася. Варто зазначити, що Микола та Ірина мають двох спільних дітей — сина Іллю та доньку Марію.

Алієв дав жорстку відповідь на жарт Ірини Мороюк про позашлюбну дитину 3

Зараз Ірина активно веде соціальні мережі. Вона часто ділиться з аудиторією пікантними фото. А ще, до речі, Ірина Морозюк має власний бренд одягу.