Команда Керекедьхаза СЕ виграла угорську лігу до 14 років за спірних обставин, і національна федерація футболу почала розслідування після останнього туру.

Нещодавно завершився сезон у вищих європейських лігах. Угорські змагання серед юнаків до 14 років також добігли кінця.

У боротьбі взяли участь дев’ять команд. В останньому турі сталася шокуюча ситуація, що викликала багато суперечок.

Усе через команду Керекедьхаза СЕ. Перед зустріччю вищезгаданий клуб мав на своєму рахунку стільки ж очок, скільки й лідер таблиці, Міклош Гіфе, і посідав друге місце.

У Міклош Гіфе гольовий баланс був кращим, ніж у суперників, і тому вони посідали перше місце. Для того щоб думати про чемпіонство, Керекедьхаза СЕ потрібно було виграти останній матч із різницею в 42 м’ячі.

Під час вирішального протистояння сталося справжнє божевілля. Команда, яка посідала до зустрічі друге місце в таблиці, обіграла своїх суперників з рахунком 43:1.

Завдяки цій шокуючій перемозі Керекедьхаза СЕ виграв угорську лігу до 14 років. Незабаром після матчу виникло багато запитань з приводу підсумкового результату.

Також було висунуто звинувачення в підтасовуванні результатів матчу. У результаті численних звинувачень національна федерація футболу почала розслідування.