49-річний Сержіу Консейсау найближчим часом залишить посаду головного тренера «Порту», на якій провів останні сім сезонів.

Про те, щоб прийняти новий виклик, фахівець замислювався й раніше, проте днями Консейсау дізнався, що керівництво «Порту» веде переговори про призначення його наступником 41-річного Вітора Бруну, котрий наразі входить до тренерського штабу «драконів», будучи одним з помічників Сержіу.

Подібну інформацію Консейсау сприйняв як зраду з боку Бруну, і якщо раніше тренер був готовий залишити посаду без компенсації, то зараз, схоже, ситуація змінилася і Сержіу може зажадати усе, що належить йому за контрактом, оскільки його стосунки з босами клубу також стали буквально нестерпними.

Після відходу з «Порту» Консейсау розраховує продовжити кар’єру в «Марселі», який вже контактував з португальцем і хоче бачити його на чолі команди.

За сім років роботи з «Порту» Консейсау вигравав із «драконами» три чемпіонати Португалії, чотири Кубки країни, Кубок португальської ліги та три Суперкубки Португалії.