Голкіпер Реала Андрій Лунін висловився з приводу перемоги в Лізі чемпіонів. За словами українця, він був дуже розчарований, що не міг грати через хворобу.

«Усі були щасливі після гри. А до матчу було певне розчарування через хворобу. Пройшовши такий шлях… хочеться зіграти у фіналі, це останній і найважливіший матч. Я розумію свій внесок. Мені було важливо бути на матчі, тому що пропустити гру і нагородження — це був би такий удар. Усе закінчилося добре.

Хвороба перед матчем? Зробили тести на вірус, він показав. Сказали, що це заразне, тому я не міг працювати з командою. Через те, що це передається, то мене відсторонили. Перед вильотом на фінал повторний тест уже нічого не показав. Звісно, відчуття були не дуже приємні (через вибір тренера — прим), бо більше думаєш — більше заганяєшся. Мене врятувала сім’я — дитина, дружина, інші питання. Плюс пару днів був у ліжку з температурою.

Перший і другий трофей Ліги чемпіонів? Коли більший твій внесок, то це більше цінується. Хочеться на полі вигравати, а не в джинсах. Емоцій було багато», — зазначив Лунін.