Легендарний екстренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний дав прогноз на товариський матч між збірними Польщі та України, інформує видання SportNews.

Сьогодні збірна України проведе товариський матч проти збірної Польщі в рамках підготовки до фінальної частини Євро-2024.

Напередодні Кварцяний поділився своїми очікуваннями від спарингу.

«Знаєте, я думаю, що нас очікує щось подібне до гри проти Німеччини у виконанні України й у матчі з Польщею. Хоча, сподіваюсь, гра нашої команди буде агресивнішою. Щодо поляків, то і вони мають бути більш зарядженими, ніж німці.

Просто, ви ж розумієте, Сергій Ребров у цих от товариських матчах перевіряє, аналізує гравців. Йому треба по можливості переглянути всіх, кого викликав. І не на тренуваннях, а саме у грі.

Хоча, давайте будемо відвертими, у контрольних іграх хлопці не будуть іти на фізичний контакт, стелитися у підкатах. Кому треба отримати травму в товариському матчі і потім пропустити чемпіонат Європи? Якщо вже віддавати здоров’я, то потрібно це робити за щось. Не будуть зараз наші футболісти вбиватися і викладатися на сто відсотків.

Думаю, буде нічия, але не безгольова. Скоріш за все, 1:1», — заявив Кварцяний сайту «Український футбол».