Футболіст Нью-Йорк Ред Буллз Еміль Форсберг і його дружина Шанга розлучилися після восьми років шлюбу і 19 років стосунків. В останньому пості в Instagram тепер уже колишня кохана шведського футболіста публічно розкрила ім’я нової дівчини.

32-річний хавбек, який перейшов взимку в Нью-Йорк Ред Буллз із Лейпцига, розповів, що після від’їзду в США він не підтримував контактів із дружиною і двома дітьми, поки вони залишалися у Швеції.

Тепер дружина пішла ще далі, розповівши, що в нього був роман з іншою жінкою, поки вона була вагітна, і розповіла, що це була шведська спортсменка Фанні Ернестам.

«Вітаю, Фанні, удачі з твоїм новим хлопцем! Сподіваюся, він не зробить з тобою те ж саме через 19 років, але хто знає?!Для мене це означає кінець мого шлюбу з Емілем Фросбергом. Ніхто не думав, що він здатний на щось подібне. Я навіть не сміла подумати, що він може мені зраджувати і вести подвійне життя. Я любила його понад усе на світі й завжди підтримувала його. Але навіть у любові є межі. Моя найбільша любов — це мої діти, і я хочу, щоб вони знали, наскільки вони дорогоцінні», – сказала його колишня дружина.

32-річний Форсберг і 31-річна Шанга були разом 19 років, а одружилися влітку 2016 року. У них двоє маленьких дітей на ім’я Флоренс і Сієна.

У складі національної збірної Швеції Форсберг зіграв 88 матчів і забив 21 гол.