Нещодавно повідомлялося, що у підписанні Віктора Циганкова зацікавлені одразу три великих європейських клуби – Мілан, Арсенал і Тоттенгем.

Однак, інтерес до українського вінгера з боку топклубів не новий, оскільки взимку футболіста Жирони хотіла підписати ще й Баварія.

За повідомленням видання L’Esportiu de Catalunya, у Циганкова досі багато «залицяльників», однак каталонський клуб не планує продавати його зараз так само, як не хотів робити це й раніше.

Українець є важливою частиною проекту Жирони, він щасливий у цій команді.

Зазначається, що ситуація при якій клуб нічого не зможе зробити, це якщо хтось виплатить клаусулу Віктора, що складає 30 мільйонів євро. Тоді все залежатиме від бажання Циганкова.

Більш того, в разі продажу Жирона отримає всього 50% від суми, а інші кошти відійдуть Динамо, з якого гравець і перейшов до іспанської команди в січні 2023-го.

Раніше повідомлялося, що кияни зможуть розраховувати на наступні цифри:

  • 50% від суми, якщо Циганкова продадуть менш ніж за 20 млн євро;
  • 50% від 20 млн+30% від залишку суми, якщо трансфер буде більше 20 млн євро.

За інформацією джерела, протягом кількох місяців клуб намагався домовитися з Віктором про продовження та покращення його контракту, що також дозволило б збільшити пункт про викуп.

Також згадується, що Циганков став єдиним футболістом Жирони, який на святкуванні виходу в Лігу чемпіонів відкрито сказав про своє майбутнє.

«Побачимося в наступному сезоні», – заявив тоді українець.