Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич поділився думками щодо нещодавнього товариського матчу між збірними Молдови та України. Про це пише SportNews.

В середу збірна України здобула перемогу у своєму завершальному товариському матчі перед Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва обіграли збірну Молдови з рахунком 4:0.

Напередодні Маркевич поділився враженнями від розгромної перемоги української збірної.

«Мене не стільки рахунок тішить, скільки те, як грала Україна. Сподобалося. А чи розраховував я на 4:0 на нашу користь? Ясно, що наша команда і збірна Молдови – то дві різні за класом команди. Ми мали перемагати. Та знаєте, молдавани так вдома дуже давно не програвали. Може, позначився на функціональному стані команди Сергія Клещенка той факт, що вони три дні тому провели досить енергозатратний матч проти Кіпра (3:2). Свіжості їм точно не вистачало. То видно було зразу, з перших хвилин.

У нас в попередній грі з Польщею (1:3), будемо відвертими, грали резервісти, а в Кишиневі вийшов бойовий склад. От і маємо 4:0 на табло на нашу користь. Хороша видалась гра. Добре, що перемогли і набули впевненості, бо це важливо. Єдине, що зараз турбує – травма Віталія Миколенка. А так, особисто я дивлюся з оптимізмом на майбутнє цієї збірної на чемпіонаті Європи», — заявив Маркевич «Українському футболу».