Колишній чемпіон світу з боксу Менні Пак’яо все ще не може насититися. Незважаючи на свої 45 років, філіппінський боксер знову вийде на ринг. Ще один бій за його участю був анонсований.

Менні Пак’яо вже багато років є одним із найкращих боксерів світу. За свою кар’єру він провів 72 бої, виграв 62, зокрема 39 нокаутом, і записав лише вісім поразок.

У вересні 2021 року філіппінець ухвалив рішення завершити боксерську кар’єру. Знаменитий боксер зазначив, що після багатьох років на рингу настав час для інших цілей. Пак’яо хотів подбати про свою сім’ю.

«Моя боксерська кар’єра завершена. Усе скінчено, тому що я займаюся боксом уже довгий час, і моя сім’я каже, що цього достатньо», — заявив легендарний боксер майже три роки тому.
Після завершення спортивної кар’єри Пак’яо спробував зайнятися політикою. На початку 2022 року він балотувався в президенти Філіппін. Однак його участь у травневих виборах закінчилася поразкою.

Кілька місяців потому 45-річний боєць повернувся на ринг і провів показовий бій у Південній Кореї. Колишній чемпіон світу з боксу переміг популярного ютубера ДК Ю одноголосним рішенням суддів.

Є багато ознак того, що це був не останній бій Пак’яо. Під час гала-концерту в Японії суперником філіппінського боксера стане Чікіро Судзукі. Обидва бійці проведуть показовий бій. Цей поєдинок пройде в боксерському форматі і триватиме три раунди.