Український журналіст та ведучий YouTube-каналу «KDK» Андрій Сеньків був мобілізований до лав Збройних сил України. Про це Сеньків напередодні повідомив на своїй сторінці у Twitter, пише сайт SportNews.

«Я вже мобілізований. В понеділок пройшов ВЛК, у вівторок — дообстеження, в середу — забрав висновки і поїхав в ТЦК. Мені підтвердили, що через херовий зір я придатний виключно до тилової служби.

Я зайшов у ТЦК. Капітан сказав: «Все ясно, тобі тільки на жирні посади. Оновлять дані й відправлять додому». З впевненістю «Реала» ми з ним урочисто зайшли в кабінет до голови ТЦК. Жінка була злісна, ні**я не слухала: «Якщо журналіст, математіку знаєш. Будеш в артилерії».

Я попросив час на відношення, та й речі зібрати — до цього я не виляв, ходив всюди кожен день. Але ні — біля мене вже приставили людинку, телефон не забирали й почали оформляти. Слава Богу, дружина Марія принесла речі й ровер. Ну, і все — туда, де славнозвісний на Львівщині полігон. Оформили тут по скорому. Тепер я тут у навчальному центрі.

Ну, і найголовніше. Я не злий на систему, на ТЦК, на щось там ще. Я найбільше злий тільки на йо***у русню. Все через неї. А так — ну, 2,5 роки з лютого 2022-го і дотепер я жив цивільне життя. І це неймовірно. Дякую тим, хто служив весь цей час. Тепер і моя черга. Порядок.», — написав Сеньків.