Торік збірна Панами U-17 повернулася на чемпіонат світу після десятирічної перерви. Важливим елементом складу був центральний захисник Джанкарлос Джамель Гарсія дель Сід.

Молодий футболіст загинув у перестрілці. Моторошні подробиці трагедії

Хоча збірна завершила турнір після групового етапу, захисника хвалили за гру. Йому навіть пророкували солідне майбутнє в старшій команді.

Однак в останні дні ці мрії були жорстоко розбиті. Гарсія загинув унаслідок заворушень, що спалахнули під час однієї з ігор місцевої ліги.

Футболіст з’явився на зустрічі як уболівальник. Однак його друзі посперечалися з групою інших озброєних фанатів. Почалася стрілянина, що закінчилася трагічно.

Панамець отримав поранення в голову. Його не одразу доправили до лікарні через те, що на стадіоні було занадто мало машин швидкої допомоги. Через деякий час він був у машині швидкої допомоги.

Хоча гравець доїхав до лікарні, лікарі не змогли врятувати йому життя через великі травми. Унаслідок інциденту також постраждали ще п’ять глядачів. Нападники були заарештовані.

Джанкарлосу було всього 18 років. Його клуб Арабе Юнідо, що виступає у вищій лізі Панами, вже висловив співчуття родині та друзям загиблого гравця.