Чемпіон світу за версією WBA у легкій вазі американець Джервонта Девіс (30-0, 28 КО) здобув свою ювілейну, 30-ту перемогу на професійному рингу. У головній події вечора на арені MGM Grand у Лас-Вегасі (США) потенційний суперник Василя Ломаченка нокаутував раніше непереможного співвітчизника Френка Мартіна (18-1, 12 КО).

Претендент непогано розпочав бій, грамотно тримаючи дистанцію та перебиваючи суперника. У 2-му раунді Мартін став надмірно вкладатися в удари, чим одразу скористався Девіс.

Джервонта максимально пресингував і, незважаючи на провалений початок, поступово перехоплював ініціативу. Дедалі частіше андердог притискався до канатів, йдучи до тотального блоку.

Непереможний боксер програв брутальним нокаутом колишньому зеку, з яким хотів битися Ломаченко. Відео
Розв’язка трапилася у 8-й трихвилинці. Мартін пропустив потужний аперкот, який став для нього фатальним. Американський боєць розпластався на канвасі, так і не встигнувши піднятися до закінчення рахунка рефері.

Після перемоги Девіс зробив своє фірмове сальто.

У червні минулого року Девіс (29-0, 27 KO) провів залишок домашнього арешту у в’язниці. Суддя вирішив переглянути вирок.

6 травня 28-річного боксера засудили до 90 днів домашнього арешту, трьох років випробувального терміну та 200 годин громадських робіт за аварію, яку той влаштував у Балтіморі кілька років тому.

Стилістка Кейт Міддлтон отримала підвищення. Який вигляд має Наташа Арчер, яку називають «правою рукою» принцеси Уельської
Раніше українець Василь Ломаченко заявив, що хотів би побитися з Джервонтою, якщо не зможе добитися реваншу з абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі Теофімо Лопесом.