Нападник Манчестер Сіті Ерлінг Холанда опинився в центрі поліцейського рейду в клубі на одному з пляжів у Марбельї.

23-річний норвезький нападник насолоджується літніми канікулами після того, як допоміг Манчестер Сіті здобути четвертий титул АПЛ, при цьому завоювавши «Золоту бутсу» найкращого снайпера турніру. Наразі він стежить за Євро-2024 на гаджетах, оскільки збірна Норвегії не пробилася до фінальної частини чемпіонату Європи.

Свій відпочинок Холанд розпочав у Франції, а потім вирушив на південь Іспанії. Він — постійний гість популярного клубу Playa Padre у Марбельї. Але під час останнього свого візиту опинився у центрі неприємної історії. Холанд був змушений пред’явити посвідчення особи після того, як сили безпеки у захисному спорядженні увірвалися до бару, про який йдеться, тоді як над головою кружляв гелікоптер. Схожий рейд нещодавно відбувся у знаменитому клубі Ocean Beach у Пуерто Банусі, де місцева працювала у рамках проекту «Операція Марбелья».

Туристам порадили готуватися до позапланових та несподіваних рейдів, а поліцейські прагнуть вказати, що нічого серйозного не відбувається і вони просто проводять планові перевірки. Холанд, можливо, двічі подумає, перш ніж повернутися до цього регіону у майбутньому.