Ексгравець «Динамо» та збірної України Віктор Леоненко висловився щодо поразки збірної України від Румунії на Євро-2024, інформує видання SportNews.

В понеділок збірна України розгромно поступилася Румунії в матчі групового етапу Євро-2024 з рахунком 0:3. Наразі підопічні Сергія Реброва перебувають на останньому місці в турнірній таблиці групи E.

Згодом Леоненко виніс невтішний вердикт гравцям збірної.

«Так, захвалили нинішню збірну: «Найкраща в історії, всіх маємо перемагати» і таке інше. І що ми маємо? Ковтнули три, впевнено так ковтнули, а моментів не було геть, щоб хоча б гол престижу забити.

Та найгірше, що у нашої команди зовсім не було моментів в атаці. Перший удар в площину воріт на 77 хвилині. Це що? Це як? Яремчук там у кінці гри поцілив у поперечину, що аж за голову схопився – і все. Однак там такий удар був… Рома думав, що воротар Румунії взагалі безтолковий, що йому за комір залетить. Оце так хіба три голи відігрують?

Це вони самі себе зірками вважають, футбольори наші. Зазвєзділися. От після таких ігор мені цікаво буде глянути на оновлення трансферної вартості Луніна чи Зінченка.

До матчу проти Румунії всі нахвалюють гравців збірної: від експертів до їх рідних, мам і тат. Здається, що якби голуби в моєму дворі вміли б розмовляти, то і вони б хвалили, на виході що?» — заявив Ребров сайту Sport-express.ua.