Колишній футболіст та тренер київського «Динамо» Йожеф Сабо розкритикував гравців збірної України за поразку від Румунії на старті чемпіонату Європи 2024 року. Бронзовий призер Олімпійських ігор-1972 зазначив, що жоден із лідерів «синьо-жовтих» не виявив себе в поєдинку, де потрібно було переламувати його хід.

Про це Сабо заявив в інтерв’ю порталу Sport.ua. Учасник чемпіонату світу-1966 зізнався, щоб просто шокований грою українців, які в матчі з Румунією припустилися величезної кількості помилок. Особливо дісталося від легендарного динамівця воротаю Андрію Луніну, який був визнаний аналітичними порталів найгіршим у поєдинку.

«Жахливий настрій після гри. Стільки помилок робити, як робила збірна України… Лунін вважає себе великим воротарем? Вибий м’яч кудись, коли важкий епізод, а він хоче своєму віддати. Перший гол – його помилка. Другий гол Лунін пропустив під руками. Циганков – взагалі жах. Не знаю, хто його хоче купити. Довбик теж не показав себе. Мудрик – теж нуль. Вони перекочували м’яч на своїй половині. Виходить, що тренер збірної Румунії Йорданеску тактично переграв Реброва», – сказав Сабо.