Колишній гравець «Динамо» та збірної України Віктор Леоненко назвав найгіршого гравця команди Сергія Реброва в матчі Євро-2024 проти Румунії, інформує сайт SportNews.

В понеділок збірна України невдало розпочала свої виступи у фінальній частині Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва програли Румунії з рахунком 0:3.

На думку Леоненка, найгіршим гравцем матчу став воротар Андрій Лунін.

«Тренер «Реала» Карло Анчелотті, якщо дивився цю гру, то видихнув. Подумав: слава Богу, що Тібо Куртуа одужав. Ну добре, перший гол, там класний удар вийшов у Станчу, але другий! Що це було? М’яч просто пролетів між руками Андрія. І це ж не був удар з двох-трьох метрів», — сказав Леоненко.

Також він відзначив із негативного боку гру Олександра Зінченка та Миколи Шапаренка.

Виокремлю двох гравців збірної України особливо: нашого блондина під номером 17 (Олександр Зінченко — прим.), який читав всю гру, а не власне грав, і Колю Шапаренка, який «шикарно», в лапках, намагався відібрати м’яча під час другого пропущеного голу.

Наш лівий край сьогодні був увесь ну дуже кумедним. Та чогось не весело мені. Краще б світло нам всім вимкнули, ніж дивитися таку гру. Всі голи Україна забила молдаванам», — заявив Леоненко сайту Sport-express.ua.