Колишній головний тренер «Шахтаря» та «Динамо» Мірча Луческу поділився враженнями від перемоги збірної Румунії над збірною України на Євро-2024. Про це пише SportNews.

В понеділок збірна України розгромно поступилася Румунії в матчі групового етапу Євро-2024 з рахунком 0:3. Наразі підопічні Сергія Реброва перебувають на останньому місці в турнірній таблиці групи E.

Згодом, Луческу, який відвідав гру, висловився про перемогу його національної збірної.

«Я хочу сказати вам одну річ. Перемога важлива, якщо ти приносиш іншу перемогу. Це не означає кінець. Навпаки, це має стати чудовим приводом для того, щоб подвоїти свою гру в наступному матчі. Він буде важким, проти Бельгії.

Неймовірна атмосфера. Мені дуже сподобалася наша галерея. Те, як вони всі були одягнені в жовте. Вперше я побачив, що румунська команда вболіває в унісон. Вони аплодували, підбадьорювали команду. Реакція гравців була миттєвою. Ми були більш мотивовані, ніж українці.

Спочатку ми повинні пройти через групу. Кожен матч має свою історію. Сьогодні наш успіх був спровокований дуже великою помилкою Луніна. Цей гол 1:0 змінив співвідношення. Наша команда пішла в контратаку. Захист був неймовірним.
Це неймовірна перемога», — заявив Луческу в ефірі ProTV.