Колишній гравець «Динамо» та збірної України Артем Мілевський поділився враженнями від поразки національної збірної від Румунії на Євро-2024, повідомляє SportNews.

В понеділок збірна України невдало розпочала свої виступи у фінальній частині Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва поступилися Румунії з рахунком 0:3.

Після матчу на національну збірну було спрямовано шквал критики. Мілевський, навпаки, висловився на підтримку української збірної.

«У мене було багато друзів. Ми підготувалися до матчу, вдягнули вишиванки, співали гімн перед телевізором разом із командою. Що стосується самої гри… Я сказав лише два слова за матч. Я взагалі не розумів, що відбувається на полі.

Багато підписників мого телеграм-каналу «TIMI 10″ просили мене висловитися про матч, але я не став цього робити. Я ніколи не роблю поспішних висновків. По гарячих слідах краще взагалі нічого не говорити.

Зараз я хочу тільки підтримати Сергія Станіславовича (Реброва — прим.) і всю нашу збірну. Я вірю в нашу команду і впевнений, що хлопці виправлять ситуацію і вийдуть із групи. Мене самого постійно хейтять, тому я знаю, що це таке і розумію стан хлопців зі збірної України. Я згоден із Володею Звєровим, який сказав, що є такі моменти, коли нічого не потрібно говорити, краще – промовчати», — заявив Мілевський сайту Sport-express.ua.