Німецький нападник Ніклас Фюллькруг потрапив у неприємну історію перед стартовим поєдинком чемпіонату Європи 2024 року проти збірної Шотландії. Його неточний удар на розминці призвів до серйозної травми фаната.

Про це повідомляє Sky Sport.

Нападник дортмундської «Боруссії» ненавмисне зламав руку вболівальнику Каю Флатманну. Той сидів у першому ряду за воротами та отримав дошкульний удар м’ячем від форварда.

«Я підспівував гімн, перебуваючи на ношах. Я не знав, сміятися мені чи плакати, адже мені довелося попрощатися зі своєю мрією відвідвати матч-відкриття», – розповів постраждалий.

Зрештою, поєдинок проти Шотландії він переглянув у лікарні. Німецький футбольний союз і сам Фюллькруг знають про інцидент. Нападник прагне особисто попросити вибачення у вболівальника та подарувати йому футболку Бундестіму.

Збірна Німеччини на Євро-2024

Бундестім потрапила до групи A турніру. Там суперниками команди Юліана Нагельсманна стали збірні Шотландії, Угорщини та Швейцарії.

У матчі-відкритті Німеччина розтрощила «Тартанову армію» (5:1). Забитими м’ячами в складі господарів Євро-2024 відзначилися Вірц, Мусіала, Гаверц, Фюллькруг і Джан. 19 червня німці зустрінуться з угорською командою, а 23 червня – зі швейцарцями.

Чемпіонат Європи став другим великими турніром для Фюллькруга. Раніше форвард узяв участь в ЧС-2022. Загалом він зіграв 17 матчів за Бундестім, у яких забив 12 м’ячів.