Форвард іспанської «Жирони» та збірної України Артем Довбик не чекає на легкий матч у протистоянні з командою Словаччини на Євро-2024. Футболіст, який сьогодні відзначає свій день народження, налаштовується на тяжкий поєдинок.

Довбик розповів, що його непокоїть перед матчем зі Словаччиною, в інтерв’ю YouTube-каналу «Взбірна».

У п’ятницю, 21 червня, збірна України зіграє зі Словаччиною у другому поєдинку групового етапу континентальної першості. У разі поразки команда Сергія Реброва може втратити шанси на вихід у плей-офф турніру. Артем Довбик розуміє, наскільки складним виявиться цей матч.

Організована гра Словаччини

Український форвард зізнався, що уважно вивчив манеру гри центральних оборонців суперника. Це високі, потужні футболісти з добрим порозумінням. Їм вдалося «закрити» Ромелу Лукаку у поєдинку зі збірною Бельгії.

«Суперник справді складний. Я навіть вважаю, що з ними буде ще складніше, ніж з румунами. У нас був час, щоб «розібрати» і вивчити цю команду. На кожному з нас величезна відповідальність, це не зрівняється з клубним футболом», — розповів Довбик.

Форвард збірної України розуміє, що вболівальники всієї країни дивляться матчі національної команди та чекають на її перемогу.