Колишній футболіст «Ювентуса» і «Мілана» Роберто Баджо отримав поранення в результаті збройного пограбування свого будинку на півночі Італії, повідомляє BBC.

Інцидент трапився о 22:00 за місцевим часом, коли щонайменше п’ятеро людей увірвалися на віллу 57-річного футболіста в Альтавілла-Вісентіна. Баджо намагався зупинити грабіжників, але один зі злодіїв вдарив його пістолетом у лоб. Незабаром після цього він і його сім’я були замкнені в кімнаті, в той час, як злочинці рознесли будинок на частини в пошуках цінностей. Невідомо, скільки було взято під час пограбування. Як тільки футболіст відчув, що ситуація стала безпечною, він виламав двері кімнати, в якій вони були замкнені, і викликав поліцію. Пізніше Баджо доставили в лікарню швидкої допомоги в Арзіньяно, де йому наклали пластир на лоб після того.

«Тепер все, що залишилося — це подолати страх. На щастя, насильство, якого я зазнав, спричинило лише кілька швів на моєму обличчі, синці і великий страх», — цитує Роберто Баджо BBC. Повідомляється, що пограбування сталось, коли футболіст і його сім’я дивилися матч між Італією та Іспанією в рамках чемпіонату Європи.

Італійські ЗМІ повідомили, що поліція отримала записи з камер відеоспостереження про інцидент і проводить розслідування.