Півзахисник національної збірної України Георгій Судаков поділився думками щодо прийдешнього матчу Євро-2024 проти Бельгії, інформує SportNews.

В середу збірна України зіграє вирішальний матч групового етапу Євро-2024 проти збірної Бельгії. Наразі підопічні Сергія Реброва перебувають на 4-му місці групи E. Щоправда, всі команди групи мають по 3 очки, а тому турнірна ситуація може змінюватися щомиті.

Напередодні Судаков розповів про свої очікування від майбутньої гри.

«Все розуміємо, що все залежить тільки від нас. Гра з Бельгією надважлива, розуміємо, що навіть нічиєї для нас може бути недостатньо, тому зараз таке турнірне положення, що ти можеш бути або першим, або останнім.

Ми можемо і програти і вийти, а можемо внічию зіграти і не вийти, тому все дуже заплутано, але найголовніше, що зараз все залежить лише від нас і ми покажемо – сподіваюсь, що покажемо – свій максимум. Ми зробимо все можливе що залежить від нас. Я думаю, що навіть тих емоцій і тої боротьби, яка була проти Словаччини, було недостатньо.

В матчі проти Бельгії сподіваємось ще додати в цьому і, я думаю, що якраз перші хвилини проти Словаччини були дуже важкі, і нам з перших хвилин треба почати домінувати гру проти Бельгії. Розуміємо, що це буде дуже складно проти такої зіркової збірної, але все в наших руках, ногах і, в першу чергу, в голові», — цитує Судакова Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал УАФ.